Istyven

Hei!

I dag har jeg vært på down town med Janka, og etter hvert også kjæresten hennes Vegard. Var jo koselig frem til han kom hvertfall... Neida, han er koselig han også. Litt hvertfall.

Hvertfall, jeg kjøpte ikke så mye. Bare en cardigan fra H&M og body butter fra The Body Shop. Coconut ^^ Og siden jeg hadde sånt fint kuponghefte så fikk jeg den til halv pris! 84,50 eller noe ^^ Sånt liker man.

Og så kjøpte vi big-is på bergbys. Den var god. Men Vegard stjal av min da :( Selv om jeg fikk bit av subway-tingen hans og potetgullet, men han spurte jo meg om jeg ville ha. Han bare tok :O I tillegg prøvde han å kvele meg, og å stappe hele potetgullposen opp i ansiktet mitt. Ikke bli veldig sur hvis du leser dette, Vegard. Du kan bli så sur som du ble på Janka når hun gikk fra oss. 

Og til dere kjære lesere (hvis det i det hele tatt er noen) som har lyst på bilder. Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, selv om jeg hadde med kameraet. Men i løpet av kvelden kommer sikkert Janka til å legge ut bildene hun tok. Håper de ikke er alt for fæle... Btw Janka, gratis reklame for bloggen din! Vær så god :D

Gammelt bilde av Janka og meg, fra i høst eller noe... Jeg vet jeg har tøft smil.

Har Vegard stjålet isen din noen gang?

    Postet: 28.06.2011
  • Klokken: 22:04
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 3
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Janka Johnsen
28.06.2011   23:50
Ja det har han!!!!!
POSTET AV:  Vegard
29.06.2011   01:41
Unnskyld... Det var ikke meningen å gjøre deg sur! :( Jeg hadde bare litt lyst på is. Jeg vet jeg akkurat hadde spist en sjøl. Unnskyld, jeg blir ikke sur. Jeg skulle ikke tatt uten å spørre. Det er du som har grunn til å bli sur. Håper du ikke hater meg for det da. Jeg syntes du var kul! :3 Og unnskyld for at jeg drepte deg og sånn. :( Ikke bli sur. Jeg er bare veldig rar. :S
POSTET AV:  Julie Rebecca
30.06.2011   01:22
Vegard: Unnskyldning godtatt :D hehe, ble egentlig ikke sur :)Vil du si noe om "Istyven" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits