Ekstrem oppussing

Hei!

Nå har jeg akkurat tatt meg en dusj og prøvd å få bort det meste av malingflekker. Ja, jeg har nemlig blitt kunstner. Eller jeg maler i det minste veggene på rommet mitt. Jeg skal få hvitt rom! Begynner å bli litt lei av den trefargede veggen jeg har hatt i et år nå. Rommet var nytt i fjor så treet måtte tørke og sånt surr. Men nå kunne vi endelig male det! Og ikke nok med det. Kjæresten min som skulle være borte i 2 uker kom hjem i dag i stedet, og kom for å hjelpe oss å male :D Han kommer i morgen også for å hjelpe oss å gjøre det ferdig.

"Fargen" jeg hadde på veggen før, og skrivepulten min som ligger og sover i senga mi. Jeg må sove i Benjamin sin seng....

Mine vinduer og min fantastiske utsikt!

Og et bilde av flatskjermen min som har full HD. Veggen etter 2 strøk med maling.

 

Jeg syntes rommet mitt kledde den nye fargen. Men det er ganske kjedelig å male. Men det er litt gøyere når Chayanin er med da. 

Forresten til dere lesere som kanskje ikke kjenner meg (hvis dere leser bloggen min da) så er dette ikke samme rommet som jeg blogget om for noen dager siden. Dette er hos pappa, det andre var hos mamma. Sånn i tilfelle noen nysgjerrige sjeler skulle bli forvirret.

Liker du å leke ekstrem oppussing?

    Postet: 30.06.2011
  • Klokken: 01:43
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Hedda
30.06.2011   22:43
Gleder meg til å se det :D
POSTET AV: 
30.06.2011   22:45
det blir bra julie, vi sees lørdag. hilsen tanteVil du si noe om "Ekstrem oppussing" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits