I'm back

Hei!

Nå lurer dere sikkert på hvor det var blitt av meg den siste uka (eller dere brydde dere ikke i det hele tatt fordi denne bloggen er bare noe dere leser når dere har lest alle statusoppdateringene på facebook eller hva dere nå enn gjør når dere kjeder dere). Uansett. Jeg har vært en uke i Danmark. Nærmere bestemt på Sjælland på et eller annet sted i nærheten av Hornbæk (litt nord for København?).

Og jeg hadde egentlig skrivd et inlegg til dere som var så lei av facebook at dere stakk innom bloggen min. Men så god som Pc'en min er så klarte jo den å klikke fullstendig rett før jeg skulle publisere innlegget. Og siden det da var 4 eller 5 timer til jeg skulle stå opp for å dra avgårde valgte jeg å legge meg i stedet for å restarte Pc'en og skrive innlegget på nytt. Unnskyld for latheten.

Jeg har jo en del bilder fra turen også, men jeg har ikke fått lagt dem over på Pc'en enda så dere får vente litt med dem. Om det er noen interesse for å se dem da...

Jeg kom egentlig hjem i går, men det var så sent at jeg la meg til å sove nesten med en gang. Beklager igjen for min lathet.

Så i dag har jeg vært hos Chayanin da, siden jeg ikke hadde sett han på en uke. Og i morgen tror jeg jeg skal på en eller annen strand. Så jeg håper på fint vær. Jeg vil bli brun!

Jeg hadde egentlig tenkt å plassere et random bilde her, men blogg.no vil visst ikke legge ut bildene mine i dag. Dårlig gjort egentlig. Håper de er litt greiere i morgen.

Funker bare å kopiere bilder fra google. Dette er forresten en "cupcakeghost".

Men tror jeg stikker nå jeg. Ha en god kveld/natt!

Vil dere høre mer om min kule danmarkstur?

    Postet: 11.07.2011
  • Klokken: 00:29
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Chayanin janhom
11.07.2011   02:19
fint i danmark med sol da :O mens det regna herVil du si noe om "I'm back" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits