Austria, here I come!

Hei!

I morgen tidlig, mer nøyaktig kl. 0600, drar jeg altså til Østerrike. Det vil si, vi tar superspeed til Danmark, kjører gjennom Danmark og ned til Hamburg i Tyskland. Derfra tar vi tog til München og kjører videre derifra med bil helt ned til Hermagor i Østerrike. Ja, vi har med bilen på toget :3 

Så i dag har jeg pakket ferdig alt jeg trenger, det vil si, jeg mangler fortsatt noen småting som tannbørste og kameralader (som jeg glemte hos mamma-.-), men ellers er jeg ganske klar.

På vei hjem fra Londonturen i fjor høst. Hehe, tenkte det passet litt, siden jeg ikke gidder å ta noen bilder nå. For da må jeg tømme kameraet på nytt også masse sånn.

Så ville jeg bare si at bloggen mest sannsynligvis kommer til å stå tom i 18 dager fremover. Ved mindre noen hacker seg inn og stjeler den og legger ut masse innlegg. Hvis du kjenner meg veldig godt og har veldig lyst kan du sikkert låne bloggen i 2 uker. Men jeg vil ikke låne den ut til hvem som helst altså, bare nære venner :3 Så om noen (sikkert ingen) har lyst til det så må dere kommentere under dette innlegget eller kontakte meg på annen måte innen dagen er over. 

Den kommer vel mest sannsynligvis til å stå tom...

Men da tror jeg at jeg sier farvel, også ses vi om litt over 2 uker. Eller ses og ses...

Farvel!

    Postet: 28.07.2011
  • Klokken: 18:46
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 4
KOMMENTER HER
POSTET AV:  henriette<3
28.07.2011   18:52
JULIE! jeg kan blogge for deg ;L
POSTET AV:  Julie Rebecca
28.07.2011   18:58
henriette: Ja, jøss. Passordet er ****************, bare blogg for meg du :)

Selv om du ikke har noe mer internett enn meg...
POSTET AV:  henriette<3
28.07.2011   19:06
okii, takk nå vet jeg hvor mange bokstaver det eer , hah! og at passordet er *************** og jaddaa, jeg har så mye internett assaaa<3
POSTET AV:  Martine Kleiven
28.07.2011   21:39
Så hyggelig å "se" deg her:) Du må ha en god tur, og nyte sommeren max!!Vil du si noe om "Austria, here I come!" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits