Long time no blog...

Hei!

Det er sikkert en måned siden jeg har blogget eller noe! Kanskje ikke så ille, men nesten. Ikke at det er noen forbrytelse eller noe heller da, det er jo mitt liv. Men jeg har faktisk ikke vært på PC'n etter at jeg kom hjem fra ferie i det hele tatt, og det har egentlig vært veldig deilig å ta en pause fra den. Selv om jeg selvfølgelig har brukt iPoden litt da.

Uansett så er jo sommerferien over, og i dag var min 5. skoledag på Porsgrunn vgs. Jeg går i 1E, på Pre-IB, og jeg er veldig fornøyd med klassen min egentlig. 

Jeg føler egentlig at jeg har mistet litt inspirasjonen til å blogge akkurat nå, for jeg aner ikke hva jeg skal skrive om...

Kan jo legge til et par bilder fra Østerriketuren da, siden jeg tror jeg lovet det (selv om ingen egentlig bryr seg om hva jeg lover på bloggen, tror jeg). 

Jeg røyker plastik...

Hjertetre!! <3 fra Italia :)

Grado i Italia. Den byen er bare så utrolig søt <3

Sutretryne.Jeg lagde blomsterkrans :D Dessverre ikke like gøy når det summer veps rundt hodet mitt...

Catharina i Grado :) Jeg vet jeg fikk med en regnbueting på bildet...

Kommer nok noen flere bilder litt senere kanskje. Men jeg må jo starte litt mykt med bloggingen igjen siden jeg ikke gadd å gjøre det på en stund...

Farvel!

 

    Postet: 23.08.2011
  • Klokken: 20:55
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER
POSTET AV:  oda
23.08.2011   21:03
du er så søt, skikkelig fin header! (:Vil du si noe om "Long time no blog..." ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits