Jeg er TV-kjendis

Hei!

Tenkte egentlig jeg bare skulle skrive et lite inlegg med noen flere bilder fra Østerrike-turen. Så får vi se hva det blir av innlegget til slutt.

Når man er 3 år er det ikke alltid like lett å forstå hva "smil!" betyr...

Prøvde ut to forskjellige funksjoner på kameraet mitt på denne fontenen. Først "rennende vann".

Og så "sprutende vann".

Også blomsterkransen min igjen... Jeg ble litt fornøyd med den jeg :3

Okey, det ble ikke så mange bilder da men.

Jens Stoltenberg var på skolen vår i dag og pratet om hvor viktig det er å stemme siden Porsgrunn er en av 20 prøvekommuner med stemmerett for 16- og 17-åringer. Det var folk fra nrk og TV2 der, og jeg tror jeg ble filmet faktisk :3 I tillegg til at jeg var på TV-Telemark i forrige uke siden jeg var på "demokratitorget" som det så fint ble kalt, og prøvde å finne ut hvilket parti jeg skulle stemme på. Så nå kjenner jeg at kjendisstatusen nærmer seg her!

I morgen så får vi PC på skolen. Kjenner jeg gleder meg litt så jeg slipper å alltid bruke to PC'er og styre med fronter og sånn. Kanskje jeg til og med kan få ryddet litt opp i min egen PC og få slettet det meste av skolearbeid. Siden den har begynt å bli ganske treg etterhvert...

Men nok om skolen, nå skal jeg pugge litt tysk grammatikk! (Som jeg lærte i 8....)

Farvel!

    Postet: 24.08.2011
  • Klokken: 20:56
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Janka Johnsen
24.08.2011   21:04
Ser den as, jeg måtte ta tysk 1 (du vet jeg hadde tysk med deg i 2 fuckings år) og nå må jeg lære å si hei jeg heter Janka om igjen. FMFL!!! Ja en ekstra F for fuckedupness som nå er et ord!
POSTET AV:  Julie Rebecca
24.08.2011   21:22
Janka: De første ukene omtrent har jo vi akkurat det samme som Tysk 1 da... Som sagt, jeg heter, jeg er så gammel, jeg bor der og der...

Fordelen din er at du sikkert blir best i klassen! :DVil du si noe om "Jeg er TV-kjendis" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits