Slette alt på PC'en

Hei!

I går så kjøpte jeg en ekstern harddisk (eller, pappa kjøpte den for meg siden han har litt bedre greie på sånt enn meg, også gav jeg han pengene). Jeg håper dette var et smart kjøp for nå har jeg brukt 600 kr på noe som egentlig bare er kjedelig...

Men planen min var jo da å ta backup av alt av bilder, musikk og dokumenter på PC'en, for deretter å slette alt på PC'en. Og dette gjør jeg altså i håp om at PC'en min skal bli litt raskere, ikke klikke hele tiden og redusere antall bluescreens (som av og til kommer flere ganger daglig...)

Så jeg håper på å få vekk alle skadelige programmer som jeg uansett ikke bruker, men som jeg ikke får avinstallert fordi det er noe virusgreier i det.

Så dette er altså planen min denne fine søndagen. Nå må jeg få gjort det før PC'en min klikker og jeg mister alt av bilder og slikt.

Her er et av bildene jeg ikke vil miste. Av min kjære Josefine som har flyttet <3

    Postet: 28.08.2011
  • Klokken: 11:56
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Vilde Benjaminsen
28.08.2011   19:59
kjekt med hardisk ;) men husk å ikke miste den i gulvet, da sletter alt seg fra den :s det gjorde nemelig jeg :o er smart å legge ting på cd'r også så ahr du backup av backupen :D
POSTET AV:  chayanin janhom
28.08.2011   21:58
hvis du tar en minne penn og tar det fra Hardisken så har du backup for backupen for backupen ^.^ Backupception :3Vil du si noe om "Slette alt på PC'en" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits