Lære utenat masse fakta + Fjerning av hår som henger over mitt øye hvis jeg ikke bruker spenne

Hei!

Lang overskrift. Et alternativ kunne vært, "pugging + klipping" men det ble litt for kjedelig.

Puggingen kommer av at jeg i morgen skal skrive et essay om an avisartikkel, og får ikke ha med notater. I tillegg skal jeg og gruppen min fremføre en liten presentasjon om Rødt i samfunnsfagtimen. På engelsk egentlig, siden flere i klassen inkludert en på gruppen min ikke kan norsk... Jeg vet hva jeg skulle sagt på norsk, men å begynne å forklare om bla. SFO på engelsk er noe jeg kjenner jeg gruer meg veldig til... Så hvis læreren er snill så kanskje jeg kan gjøre det på norsk :D For han sa egentlig ikke om vi skulle gjøre det på norsk eller engelsk.

Ja, og hårklippingen var at mamma var så snill å klippe meg litt ista :D Håret mitt var så slitt at det var helt fælt egentlig... I tillegg var "luggen" min en lang remse som bare hang foran det ene øyet mitt hvis jeg ikke brukte spenne, så jeg fikk klipt en liten skrålugg. Den blir kanskje gjort om til pannelugg etter hvert, men vi får se.

Dere får ikke se noen bilder akkurat nå, men kanskje i løpet av den nærmeste tiden...

Fra i sommer, i Tønsberg :)

    Postet: 04.09.2011
  • Klokken: 23:10
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0
KOMMENTER HERVil du si noe om "Lære utenat masse fakta + Fjerning av hår som henger over mitt øye hvis jeg ikke bruker spenne" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits