Helg!

Hei!

For en gangs skyld blogger jeg ikke midt på natta, for jeg har nemlig HELG! Egentlig slutter vi ikke før 1125 på fredager (selv om det ikke er så sent heller), men i dag sluttet vi 0940 fordi naturfaglæreren vår er på ekskusjon med vg3 eller noe, og da slapp vi 2 timer! Kjempedeilig dag egentlig. Hadde 2 timer matte hvor vi bare gikk gjennom litt på tavla, og i pausen gikk jeg i kantina og kjøpte bolle og iskaffe. Føler meg sunn!

Så siden jeg tar helg så tidlig så må jeg kanskje gjøre noe litt fornuftig også. Jeg har allerede pakket ferdig til hyttetur (altså ingen blogging resten av helgen), og tenker jeg skal bruke litt tid nå på en innlevering i naturfag, rydde rommet mitt og øve litt på gitaren min. Var flink og øvde en del i går :D

Jeg savner sommeren...

Farvel

    Postet: 16.09.2011
  • Klokken: 12:10
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER
POSTET AV:  Hedda
16.09.2011   17:31
Oii :O Hvis du kommer på mandag og sier at du har gjort alt det der, blir jeg imponert! Jeg har hatt sløvedag hele dagen :PVil du si noe om "Helg!" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits