"Kategorien finnes ikke"

Hei!

Nå har det seg sånn at jeg skrev et lite blogginnlegg på søndag kveld da jeg kom hjem fra Berlin. Men iPod-appen insisterte på at kategorien jeg valgte ikke eksisterte og ville derfor ikke poste innlegget...

Men da kan jeg jo fortelle nå at jeg hadde det veldig fint i Berlin, og at lommeboka mi har blitt over 3000 kr slankere... Jeg er vanligvis ikke så rik altså, det var spart opp... Men bilder fra turen kommer litt senere siden jeg ikke tok så masse bilder med mitt eget kamera, siden jeg bare hadde med meg kompaktkamera (som jeg i tillegg glemte minnebrikka til). Så kommer vel noen bilder litt etterhvert :)

I dag har egentlig vært en ganske deilig dag, siden jeg ikke har hatt noen lekser :) Hadde en muntlig presentasjon i tysk hvor jeg snakket om foto og viste noen av bildene mine, og da var det veldig gøy å få litt positive tilbakemeldinger på dem :)

En liten smakebit på Berlinturen :)
    Postet: 29.02.2012
  • Klokken: 22:43
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 0
KOMMENTER HERVil du si noe om ""Kategorien finnes ikke"" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits