Cute creature

Denne søte skapningen stod og så på meg når jeg var på vei opp til huset mitt. La ikke merke til den med en gang, men når jeg så den var jeg rask med å få frem telefonen for å få et bilde av den! Den ble dessverre litt redd og fant en rømningsvei gjennom hagen til naboen. Men bilde ble det jo!
Nå er det forresten bare 4 dager til jeg skal på ferie til Italia i to uker! Gleder meg, det skal bli så deilig! Vet ikke om det blir masse blogging derifra, tar ikke med pc men blir kanskje noen mobilinnlegg.
Hva skal dere i sommer?

    Postet: 19.06.2012
  • Klokken: 21:24
  • Kategori: Bilder
  • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER
POSTET AV:  aliciasivert
20.06.2012   12:28
Kom över den här bilden på Weheartit av en slump och blev så förtjust att jag var tvungen att kolla upp källan. Så otroligt fragil, vacker och poetisk bild. Älskar ljuset och inramningen, att den är lite lite suddig, och hur rådjuret är fångat i precis rätt ögonblick med bägge öronen spetsade. Magiskt!
POSTET AV:  Julie Rebecca
20.06.2012   14:50
aliciasivert: Tusen takk! Blir veldig glad for sånne komplimenter :) Det gjør at jeg får veldig lyst til å fortsette å ta bilder :)Vil du si noe om "Cute creature" ?


Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits