Austria, here I come!

Hei!

I morgen tidlig, mer nøyaktig kl. 0600, drar jeg altså til Østerrike. Det vil si, vi tar superspeed til Danmark, kjører gjennom Danmark og ned til Hamburg i Tyskland. Derfra tar vi tog til München og kjører videre derifra med bil helt ned til Hermagor i Østerrike. Ja, vi har med bilen på toget :3 

Så i dag har jeg pakket ferdig alt jeg trenger, det vil si, jeg mangler fortsatt noen småting som tannbørste og kameralader (som jeg glemte hos mamma-.-), men ellers er jeg ganske klar.

På vei hjem fra Londonturen i fjor høst. Hehe, tenkte det passet litt, siden jeg ikke gidder å ta noen bilder nå. For da må jeg tømme kameraet på nytt også masse sånn.

Så ville jeg bare si at bloggen mest sannsynligvis kommer til å stå tom i 18 dager fremover. Ved mindre noen hacker seg inn og stjeler den og legger ut masse innlegg. Hvis du kjenner meg veldig godt og har veldig lyst kan du sikkert låne bloggen i 2 uker. Men jeg vil ikke låne den ut til hvem som helst altså, bare nære venner :3 Så om noen (sikkert ingen) har lyst til det så må dere kommentere under dette innlegget eller kontakte meg på annen måte innen dagen er over. 

Den kommer vel mest sannsynligvis til å stå tom...

Men da tror jeg at jeg sier farvel, også ses vi om litt over 2 uker. Eller ses og ses...

Farvel!

  Postet: 28.07.2011
 • Klokken: 18:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
KOMMENTER HER

Spongebob Squarepants

Hei!

Litt tidligere i dag så gikk jeg av en eller annen grunn inn på den gamle mobilen min, og gjett hva jeg fant! Spongebob theme song! Hehe, jeg ble litt sånn glad av en eller annen grunn :D Vurderer litt å sette den som ringetone eller noe bare fordi den er litt morsom/plagsom.

 

Svampebob er egentlig en merkelig fyr... Har alltid lurt på hvorfor han dusjer under vann...

Har du noen gang lurt på hvorfor Svampebob dusjer under vann?

  Postet: 28.07.2011
 • Klokken: 00:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER

Bildene fra byturen

Hei!

Nå har jeg altså fått bildene fra Janka så hvis dere har lyst, eller ikke lyst så får dere uansett se dem.

Janka og jeg hadde det veldig morsomt på H&M med å prøve en Justin Bieber T-skjorte. Og bare for å ikke skape misforståelser: Vi er ikke fan av ham...

Best Friends-kjedet som Janka kjøpte <3

Også kjøpte Janka jordbær som vi spiste på brygga :D Hehe, uten Vegard da, siden han hadde ikke kommet.

Også Vegard da. Du er ganske kul.

  Postet: 27.07.2011
 • Klokken: 00:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

Best Friends

Hei!

I dag var jeg i byen med Janka og Vegard igjen. Litt lenge siden sist egentlig. Det var uansett veldig koselig å se dem igjen. Selv om jeg til tider kanskje ble tredje hjul på vogna *kremt kremt*. Neida. Joda. Bare litt.

Jeg kjøpte meg en stripete singlet på H&M :D Vet ikke hva som skjer med meg og striper i det siste egentlig... 

Men man må jo følge forbildene sine eller hva?

252100_1615274236735_1682723175_1104624_2938216_n_large

//weheartit.com//

Eller kanskje ikke...

Også var Janka kjempesnill og kjøpte et sånn hjerte-vennskapssmykke-best friends-ting og gav den ene halvdelen til meg :D Du er så søt du <3

Etter å ha gått rundt på Down Town et par timer så begynte vi å bli litt sultne. Så vi gikk bort og spiste middag på woken. Janka sa hun ville ta woken-jomfrudommen min siden jeg aldri hadde spist der før :3 Men det var uansett kjempegod mat, uten at det kostet meg masse pengs. (Janka, uttrykkene dine er veldig smittsomme!!!-.-)

Kommer kanskje noen bilder etterhvert hvis Janka gidder å sende dem til meg. Hvis ikke så er jeg sikker på at dere overlever.

Akkurat nå sitter jeg og skriver pakkeliste til Østerriketuren. Det er så masse å pakke! Jeg drar på fredag klokka tidlig på morgen og blir borte i to uker. Blir sannsynligvis ikke spesielt mye blogging, da vi ikke har internett der vi skal bo. Da må jeg på cafè med WiFi og blogge med iPoden og sånt. Så ikke forvent noe... Selv om ingen egentlig bryr seg.

Dette ble et veldig rart innlegg, men samma det. 

Farvel!

  Postet: 26.07.2011
 • Klokken: 23:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

Fakkeltog

Hei!
Først kan jeg jo si at grunnen til at jeg egentlig ikke blogget i går var fordi internettet (og tv'n) ikke virket... Det vil si, jeg fikk ikke sett på nyhetene heller!
Men det er heldigvis tilbake i dag, og jeg er igjen oppdatert.

Men det jeg da gjorde i disse lange timene uten avbrytelse fra omverdenen var å male det siste strøket med maling på rommet mitt sammen med pappa! Det forrige strøket dekket nemlig ikke godt nok...
Så i dag har jeg vært på brotorvet og kjøpt nye gardiner og gardinstenger til rommet. Så dette blir nok bra! Bare jeg får ryddet litt...

Klokka fem dro vi til Skien for å gå i fakkeltoget til minne om ofrene i Oslo og på Utøya. Utrolig mange som stilte opp. Trist, men utrolig fint <3

Deltok du i fakkeltog i dag?

  Postet: 26.07.2011
 • Klokken: 01:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

6 måneder

Hei!
Tenkte bare jeg skulle skrive et innlegg, før jeg la meg, for en liten oppdatering. Og siden klokka har passert 12 så må jeg da fortelle om det som skjedde i går...

I går hadde altså Chayanin og jeg vært sammen i 6 måneder <3 Vi ble nemlig sammen 23. Januar, etter nyttårsballet.
Det var også den siste dagen vi så hverandre på 3 uker, altså resten av sommerferien :( Ettersom han drar til Nord-Norge i morgen og blir der i 2 uker, og jeg drar til Østerrike om en uke og blir der i to uker...

Yay, hehe. Bilde av Chayanin og meg på ballet :D Eller, i det minste ryggen min...
Btw, jeg er ikke flink til å danse...

  Postet: 24.07.2011
 • Klokken: 02:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

Helt sykt!

Hei!

Har sittet og sett på nyhetene i hele kveld. Helt sykt at noen mennesker kan gjøre noe sånt! Utrolig fælt for alle de utsatte og pårørende. Det er så utrolig trist.

De sa på TV i stad at gjerningsmannen muligens var nynasistisk. Så jeg ble bedt om å sjekke nettsiden vigrid.no. Denne nettsiden fantes ikke lenger, men det var en lenke til siden vigrid.net. Hvis dere går inn på siden og blar litt nedover finner dere masse ting om Hitler og sånn. Altså, om den store helten han var, også videre... Synes i grunn at dette er ganske skummelt, selv om jeg ikke fant noe om denne hendelsen...

//google.no//

  Postet: 23.07.2011
 • Klokken: 01:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Face Mask

Hei!

Nå sitter jeg da her med min kjære ansiktsmaske. Peace!Sjekk hårbåndtingen jeg bruker for å holde håret borte og støttebandasjetingen matcher da! Yeah, er jeg ikke kul kanskje? Eller ser jeg litt blek ut?

  Postet: 21.07.2011
 • Klokken: 23:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Jeg prøver å svette "Alan Wake" (Video)

Hei!

Ja, nå er jeg hos Chayanin. Og siden vi ikke hadde noe å gjøre så fikk han meg til å prøve å game et spill som heter "Alan Wake". Så hvis du er kjent med dette spillet og vil se en video av at jeg suger skikkelig, så er det bare å trykke på denne videoen her.

 

Yeah, jeg er flink...

Chayanin som filmer, kommenterer og har dårlig stødighet i hånden. Og det er hans mobilkamera.

Ikke le for mye om dere hører stemmen min i bakgrunnen. Jeg har fæl stemme. Ok, dere lo sikkert uansett....

Men jeg stikker for i dag. Farvel!

KOMMENTER HER

Grandma and Grandpa

Hei!

Dette blir et litt sånn "jeg fikk lyst til å blogge uten å ha noe å blogge om"-innlegg. Ja, altså. Jeg har vært hos Chayanin i dag. Vi spiste is. Eller det var vel egentlig nesten åpenbart nå...

Nå er jeg hos bestemor og bestefar og skal overnatte her i natt. Og tanta mi er her og onkelen min og den søte fetteren min. Men siden jeg er på besøk har jeg ingen bilder å legge ut.

I morgen skal jeg finne på et eller annet med Janka. Vet ikke helt hva ennå, så dette blir spennende! Eller ikke...

Ikke bli fornermet hvis du leser dette Janka. Jeg er glad i deg, og du er morsom å være sammen med altså.

Også har jeg sykla i dag!

Okey, nå begynner inlegget å bli litt vel random, så jeg stopper her.

Farvel!

  Postet: 20.07.2011
 • Klokken: 23:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Swing

//private//  Postet: 20.07.2011
 • Klokken: 11:15
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Skada unge

Hei!

I dag har jeg vært hos Chayanin (igjen). Surprise! Vi så på Kung Fu Panda 2 :3 OG VI SPISTE IKKE IS! Men jeg spiste is når jeg kom hjem... Is hver dag er ikke sunt, Julie. Stopp med det!

Selv om Chayanin var snill og fulgte meg hjem i dag også, så ble det ingen bilder i dag. Jeg beklager alle mine fans (vifter). 

Tumblr_ll41q616j51qjchlwo1_500_large

http://weheartit.com/entry/11941416

Okey, den var egentlig intern, men dere forsto den sikkert.

Uansett, grunnen til overskriften er... meg. Jeg har nemlig vondt i håndleddet (av en eller annen merkelig grunn), og har fått låne støttebandasjeting av min kjære Chayanin. Jeg fikk faktisk ikke lov til å ta den av.

//webcam//

Jeg vet panneluggen min er LITT lang... Btw: Gult er tøft!

Men begynner å bli sent nå.

Farvel!

  Postet: 20.07.2011
 • Klokken: 00:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Rutete skjorte

//private//  Postet: 19.07.2011
 • Klokken: 00:45
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Unger som leker på fortauet

Hei!

Idag har jeg vært hos Chayanin. Veldig koselig! Vi kjøpte is (igjen), en vi aldri hadde smakt før denne gangen. Hennig Olsen Please med limesmak. Den var faktisk veldig god. Den anbefales!

Så snill som Chayanin er så fulgte han meg hjem. Og vi hadde det litt gøy med å ta bilder på vei hjem. Jeg fikk over 100 bilder bare fra hjemturen...

Chayanin leker kul.

Jeg leker... ehhh... ?

Dere hadde vel ingen forhåpninger om at vi var... eeh, normale vel?

You're doing it wrong...

Se så søt Chayanin er <3

Når jeg kom hjem skulle jeg feire bursdag til Ragnar da. Så vi fikk besøk og spiste kake og is og jordbær. Kjempekoselig!

I tillegg er det en katt fra nabolaget som har gått rund i nærheten av der vi bor lenge nå som seriøst er kjempesøt. Den prøvde faktisk å komme inn til oss i dag, og sto utenfor og mjauet på oss som var innenfor vinduet i andre etasje. Utrolig søtt <3

  Postet: 18.07.2011
 • Klokken: 22:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

London

Fra jeg var i London i fjor høst.

//private//

  Postet: 17.07.2011
 • Klokken: 23:57
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Jeg tror det regner ute...

Hei!

Jeg ville bare fortelle dere at jeg tror det regner ute. Sånn i tilfelle dere ikke visste det.

271084_133425646741418_100002219508681_240691_2526417_n_large

http://weheartit.com/entry/12024252

Hehe, syntes bildet passa litt jeg da.

Men regnværsdager betyr kino! Eller ikke nødvendigvis. Men i dag skal jeg i hvertfall se på Harry Potter and the deathly hallows - part 2. Hehe, gleder meg jeg.

Men først burde jeg egentlig rydde rommet mitt, for det har egentlig ikke forbedret seg noe særlig siden sist...

Farvel :)

  Postet: 17.07.2011
 • Klokken: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Dagen i dag, eller i går...

Hei!
Tenkte jeg skulle blogge litt om dagen i dag, men oppdaget at det plutselig hadde blitt i morgen. Eller i dag. Uansett, lørdagen min så slik ut:
-Være på stranda
-Møte to hoggormer på stranda. Ikke så koselig i grunn...
-Spille kubbspill/vikingsjakk eller hva nå folk kaller det.
-Spise pizza og se den nest siste Harry Potter filmen. Hvor slangene til og med var skumlere enn hoggormene vi så på stranda!
Skal snart på kino og se den siste også håper jeg.
Jeg vil også legge til at jeg og mamma vant den ene runden med kubbspillet :D
Dette er forresten det første innlegget jeg skriver via iPod-appen til blogg.no så jeg håper dette blir bra.
Også får vi ta med et random bilde av meg fra London da. Se så glad jeg er i regnvær :D

//private//

  Postet: 17.07.2011
 • Klokken: 00:53
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER

Me and my sombrero

//private//

I sommerhuset i Danmark fant vi en fin sombrero. Da må man jo bare prøve den :D  Postet: 15.07.2011
 • Klokken: 23:42
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Innlegg for å ta igjen for all den tapte bloggingen

Hei!

Nå har jeg ikke blogget så mye i det siste, ikke at jeg noen gang har sagt at jeg kommer til å blogge mye. Mitt liv, jeg bestemmer. Ikke at noen bryr seg...

Uansett så tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg med noen bilder fra danmarksturen. 

Random bil som stod i veikanten.

Spiste stooor ben & jerrys is. Mamma sier: "de tar så små iskuler i danmark" og bestiller 3 kuler. Resultat = Julie ble veldig mett...

5D-kino på bakken tivoli. Vi er kule, ikke sant?

Tivolibilde på kvelden.

Prøvde noen kule solbriller, men de var for små.Cupcake <3

More cupcakes <3

I'm in heaven...

Vi fikk besøk av den søte fetteren min. Og moren og faren hans selvsagt. Han er ikke stor nok til å kjøre selv helt enda...

...eller, kanskje jeg tar feil.

Dette ble egentlig mest bilder og ikke så mye tekst men. Dere overlever sikkert.

God natt!

  Postet: 15.07.2011
 • Klokken: 00:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

cherrys and strange girls

//private//

Haha, pene meg på danmarkstur. Jeg har kjøpt meg snekkershorts-ting da. Så jeg er glad! :D

Kommer sikkert flere bilder fra turen etter hvert. Hvis dere vil se dem da... Det er liksom ingen som kommenterer nesten :( Ikke at det er så mange som leser heller da. Men det kan jeg egentlig forstå.

Natta mine kjære lesere/folk som forvillet seg inn på denne siden!

  Postet: 13.07.2011
 • Klokken: 00:18
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Just a dream

Her er en kjempefin sang av Christina Grimmie og Sam Tsui (originalen er av Nelly). Tenkte jeg skulle dele den med dere siden jeg synes den er så fin <3

Hørte den første gang for litt over en uke siden hos Chayanin, og det tok jo ikke lang tid å like den.

Hva synes du om sangen?

  Postet: 11.07.2011
 • Klokken: 02:08
 • Kategori: Musikk
 • Kommentarer: 3
KOMMENTER HER

I'm back

Hei!

Nå lurer dere sikkert på hvor det var blitt av meg den siste uka (eller dere brydde dere ikke i det hele tatt fordi denne bloggen er bare noe dere leser når dere har lest alle statusoppdateringene på facebook eller hva dere nå enn gjør når dere kjeder dere). Uansett. Jeg har vært en uke i Danmark. Nærmere bestemt på Sjælland på et eller annet sted i nærheten av Hornbæk (litt nord for København?).

Og jeg hadde egentlig skrivd et inlegg til dere som var så lei av facebook at dere stakk innom bloggen min. Men så god som Pc'en min er så klarte jo den å klikke fullstendig rett før jeg skulle publisere innlegget. Og siden det da var 4 eller 5 timer til jeg skulle stå opp for å dra avgårde valgte jeg å legge meg i stedet for å restarte Pc'en og skrive innlegget på nytt. Unnskyld for latheten.

Jeg har jo en del bilder fra turen også, men jeg har ikke fått lagt dem over på Pc'en enda så dere får vente litt med dem. Om det er noen interesse for å se dem da...

Jeg kom egentlig hjem i går, men det var så sent at jeg la meg til å sove nesten med en gang. Beklager igjen for min lathet.

Så i dag har jeg vært hos Chayanin da, siden jeg ikke hadde sett han på en uke. Og i morgen tror jeg jeg skal på en eller annen strand. Så jeg håper på fint vær. Jeg vil bli brun!

Jeg hadde egentlig tenkt å plassere et random bilde her, men blogg.no vil visst ikke legge ut bildene mine i dag. Dårlig gjort egentlig. Håper de er litt greiere i morgen.

Funker bare å kopiere bilder fra google. Dette er forresten en "cupcakeghost".

Men tror jeg stikker nå jeg. Ha en god kveld/natt!

Vil dere høre mer om min kule danmarkstur?

  Postet: 11.07.2011
 • Klokken: 00:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits