Slette alt på PC'en

Hei!

I går så kjøpte jeg en ekstern harddisk (eller, pappa kjøpte den for meg siden han har litt bedre greie på sånt enn meg, også gav jeg han pengene). Jeg håper dette var et smart kjøp for nå har jeg brukt 600 kr på noe som egentlig bare er kjedelig...

Men planen min var jo da å ta backup av alt av bilder, musikk og dokumenter på PC'en, for deretter å slette alt på PC'en. Og dette gjør jeg altså i håp om at PC'en min skal bli litt raskere, ikke klikke hele tiden og redusere antall bluescreens (som av og til kommer flere ganger daglig...)

Så jeg håper på å få vekk alle skadelige programmer som jeg uansett ikke bruker, men som jeg ikke får avinstallert fordi det er noe virusgreier i det.

Så dette er altså planen min denne fine søndagen. Nå må jeg få gjort det før PC'en min klikker og jeg mister alt av bilder og slikt.

Her er et av bildene jeg ikke vil miste. Av min kjære Josefine som har flyttet <3

  Postet: 28.08.2011
 • Klokken: 11:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

I miss summer...

 

//ptivate//

  Postet: 27.08.2011
 • Klokken: 10:26
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER

Topplisten!!

Hei!

Jeg så akkurat på topplisten for bloggere i Porsgrunn og oppdaget at jeg lå der(!!), på 51. plass!!! :D Det er ganske gøy da. Selv om det egentlig bare sier litt om at det ikke kan være spesielt mange bloggere i Porsgrunn... Jeg har nemlig i følge statistikken min hatt 13 lesere i dag...

Men uansett, jeg er på topplisten! :D Så selv om jeg ikke har noen flere lesere enn normalt så følte jeg meg litt sånn populær :3

Jeg får nyte "populariteten" så lenge det varer før jeg blir skjøvet ned fra lista igjen. Det tar nok ikke så lang tid. Men det var uansett veldig gøy! Hadde seriøst aldri trodd jeg ville komme på noen toppliste!


Jeg ble litt sånn stolt.

  Postet: 27.08.2011
 • Klokken: 00:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER

Ny PC!

Hei!

Ja, som overskriften gir dere et lite hint om så har jeg fått en ny PC. Litt raskere enn den jeg bruker nå, og en del mindre og lettere. Dessverre er dette kun en skole-PC og jeg får ikke lov til å laste ned andre ting enn det jeg bruker til undervisningen... Men jeg fikk den i det minste gratis! Sammen med en PC-sekk/ransel-aktig ting som også var gratis. Og gratis ting liker man! Særlig når det er litt dyre ting sånn egentlig.

Dette er da min nye PC.

Dette er min nye PC ved siden av min private PC... Som utfører diskkontroll...

Fikk en lenovo ThinkPad Edge :) Men jeg sier bare at jeg fikk en...

for det høres mye kulere ut :D

  Postet: 25.08.2011
 • Klokken: 22:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
KOMMENTER HER

Jeg er TV-kjendis

Hei!

Tenkte egentlig jeg bare skulle skrive et lite inlegg med noen flere bilder fra Østerrike-turen. Så får vi se hva det blir av innlegget til slutt.

Når man er 3 år er det ikke alltid like lett å forstå hva "smil!" betyr...

Prøvde ut to forskjellige funksjoner på kameraet mitt på denne fontenen. Først "rennende vann".

Og så "sprutende vann".

Også blomsterkransen min igjen... Jeg ble litt fornøyd med den jeg :3

Okey, det ble ikke så mange bilder da men.

Jens Stoltenberg var på skolen vår i dag og pratet om hvor viktig det er å stemme siden Porsgrunn er en av 20 prøvekommuner med stemmerett for 16- og 17-åringer. Det var folk fra nrk og TV2 der, og jeg tror jeg ble filmet faktisk :3 I tillegg til at jeg var på TV-Telemark i forrige uke siden jeg var på "demokratitorget" som det så fint ble kalt, og prøvde å finne ut hvilket parti jeg skulle stemme på. Så nå kjenner jeg at kjendisstatusen nærmer seg her!

I morgen så får vi PC på skolen. Kjenner jeg gleder meg litt så jeg slipper å alltid bruke to PC'er og styre med fronter og sånn. Kanskje jeg til og med kan få ryddet litt opp i min egen PC og få slettet det meste av skolearbeid. Siden den har begynt å bli ganske treg etterhvert...

Men nok om skolen, nå skal jeg pugge litt tysk grammatikk! (Som jeg lærte i 8....)

Farvel!

  Postet: 24.08.2011
 • Klokken: 20:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
KOMMENTER HER

Long time no blog...

Hei!

Det er sikkert en måned siden jeg har blogget eller noe! Kanskje ikke så ille, men nesten. Ikke at det er noen forbrytelse eller noe heller da, det er jo mitt liv. Men jeg har faktisk ikke vært på PC'n etter at jeg kom hjem fra ferie i det hele tatt, og det har egentlig vært veldig deilig å ta en pause fra den. Selv om jeg selvfølgelig har brukt iPoden litt da.

Uansett så er jo sommerferien over, og i dag var min 5. skoledag på Porsgrunn vgs. Jeg går i 1E, på Pre-IB, og jeg er veldig fornøyd med klassen min egentlig. 

Jeg føler egentlig at jeg har mistet litt inspirasjonen til å blogge akkurat nå, for jeg aner ikke hva jeg skal skrive om...

Kan jo legge til et par bilder fra Østerriketuren da, siden jeg tror jeg lovet det (selv om ingen egentlig bryr seg om hva jeg lover på bloggen, tror jeg). 

Jeg røyker plastik...

Hjertetre!! <3 fra Italia :)

Grado i Italia. Den byen er bare så utrolig søt <3

Sutretryne.Jeg lagde blomsterkrans :D Dessverre ikke like gøy når det summer veps rundt hodet mitt...

Catharina i Grado :) Jeg vet jeg fikk med en regnbueting på bildet...

Kommer nok noen flere bilder litt senere kanskje. Men jeg må jo starte litt mykt med bloggingen igjen siden jeg ikke gadd å gjøre det på en stund...

Farvel!

 

  Postet: 23.08.2011
 • Klokken: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
KOMMENTER HER

Wifi!

Hei!
Etter mye leting rundt i byen fant vi endelig en café med internett. Så da ble det lite snakking rundt bordet...
Så nå er det vår andre dag her nede, og det er kjempevarmt. Vi jogga på morgenen i dag. VARMT!
Men ellers har det ikke skjedd så mye spennende, bortsett fra stranda da.
Siden jeg ikke har noen bilder fra turen nå får dere et bilde fra samme sted for noen år siden.

Okay, jeg fant ingen... Men dette er en bro fra venezia fra når vi var der for noen år siden.
Farvel :)

  Postet: 01.08.2011
 • Klokken: 13:12
 • Kategori: Bilder
 • Kommentarer: 0
KOMMENTER HER
Hei! Jeg er ei jente på 17 år som heter Julie, og jeg er veldig interessert i foto. Kameraet jeg bruker er Canon EOS 550 og jeg er veldig fornøyd med det! Håper dere liker bloggen min.


Kategorier

Arkiv

Lenker

Design

hits